U bent hier: Home Nieuws
Vandaag gesloten

Nieuws

WIJ VERHUIZEN!

15-11-2018

Jac en Doran Thijssen stoppen ermee en geven het stokje door aan Jamie van Bussel uit Asten. Per 1 december zal de sportzaak verhuizen van het Wilhelminaplein naar de Postelstraat 23, het voormalige pand van de Postelsjop.

Op 1 december stopt de huidige huurovereenkomst van het pand aan het Wilhelminaplein, waar voorheen boekhandel Van de Moosdijk was gevestigd. “Bovendien ben ik bijna 65 jaar. Het is een mooi moment om ermee op te houden”, vertelt Jac Thijssen. Bijna veertig jaar geleden, in april 1979, begon hij zijn sportzaak aan de Emmastraat 12 in het centrum van Asten. Na een jaar verhuisde de winkel naar de Burgemeester Wijnenstraat, naast de toenmalige Edah-supermarkt. Daar moest hij vijftien jaar geleden wijken voor de nieuwbouw van winkelcentrum Het Kompas. Thijssen: “Ik mocht tijdelijk naar de Ommelseweg. Tegelijkertijd had ik grond gekocht aan de Burgemeester Wijnenstraat met de bedoeling de winkel daar voort te zetten. Die grond moest eerst worden gesanneerd en dat zou eind 2006 klaar zijn. Het duurde echter tot 2016 voordat de grond schoon was. Na tien jaar Ommelseweg kon ik geen geschikt pand in het centrum van Asten vinden. In Someren vond ik wel een pand op een goede locatie; de voormalige boekhandel van Van de Moosdijk. Nu na vijf jaar loopt hier het huurcontract af.”
Per 1 december trekken Jac en zijn vrouw Doran zich volledig terug uit de zaak. Jamie van Bussel (22 jaar) werkt al zo’n zes jaar als parttimer in de winkel en neemt de zaak over. Thijssen: “Het is mooi dat de zaak zo wordt voortgezet. Ook de naam Thijssen Sport blijft behouden.” Jamie van Bussel is bezig met het afronden van zijn detailhandel-opleiding aan de Fontys Hogescholen. Het personeel gaat met de nieuwe eigenaar ook mee over naar het nieuwe pand. 

Vaste klanten
Thijssen Sport beschikt in de voormalige boekhandel nu over 400 vierkante meter winkelruimte. Dat is evenveel als straks in het nieuwe pand aan de Postelstraat. Thijssen: “Het pand daar is veel praktischer en overzichtelijker.” Het assortiment blijft ongewijzigd. Thijssen Sport richt zich onder meer op running-, voetbal-, fitness- en tennisartikelen en de wandel- en wintersport, indoorsport en sportswear. De klantenkring is breed, met ook vaste klanten uit de omliggende dorpen en zelfs uit Limburg. Daarnaast kunnen sportverenigingen er ook terecht voor teamwear en het bedrukken van sportkleding. Ook voor onderhoud aan ski’s en snowboards kunnen klanten terecht bij Thijssen Sport. Er is ook een webshop: thijssensport.jouwsportzaak.nl.

Artikel: 't Contact / Peelbelang
Foto: Frans Klaus

lees meer

Leegverkoop

07-11-2018

Totale leegverkoop bij Thijssen Sport!

Deze sportzaak tikt dit jaar het 40 jaar bestaan aan en er staat iets bijzonders te gebeuren.
Welk nieuws we te vertellen hebben, houden we nog even voor ons... Stay tuned!

Profiteer nu van enorme kortingen op het gehele assortiment sportartikelen in de winkel.
Alle producten van topmerken hanteren een korting van 50 tot 70%

Wees er snel bij, want OP=OP!

 

lees meer

SOME CHANGE!

16-01-2017

Sportieve bezoeker!

Allereerst wensen we je namens het hele team van Thijssen Sport je de beste wensen voor 2017!

Je hebt het misschien al opgemerkt, maar sinds 1 januari 2017 gaan we verder onder de naam
waarmee we in 1979 onze zaak begonnen zijn; Thijssen Sport.

Mag het voor ieder een gezond, liefdevol en sportief jaar zijn!

Tot ziens, bij Thijssen Sport!

lees meer

3w Media