U bent hier: Home Nieuws Smell Well
Vandaag geopend van 09:30 - 18:00 uur

Smell Well

14-06-2019

SmellWell! Dé originele en revolutionaire oplossing voor nare geurtjes. Het Zweedse merk begon de ontwikkeling van SmellWell met een paar stinkende voetbalschoenen. Na het testen van alle beschikbare producten zonder iets te vinden wat echt werkte, besloot SmellWell om een eigen oplossing te ontwikkelen. SmellWell is leuk en gemakkelijk te gebruiken. Het verwijderd niet alleen geuren, maar elimineert ook echt de oorzaak van het probleem!​ ​Vocht wordt geabsorbeerd​ ​zodat bacteriën geen kans krijgen. Daarnaast laten de zakjes een frisse geur achter zodat u klaar bent voor een fijne start van uw dag en/of workout.

SmellWell Milieuvriendelijke componenten Een van de belangrijkste componenten van SmellWell is actieve koolstof. Een eeuwenoude techniek om op natuurlijke wijze water en lucht niet alleen te reinigen maar ook te filteren. SmellWell maakt gebruik van actieve koolstof gemaakt van bamboe, dat een zeer groot oppervlak heeft dat vocht absorbeert, zodat bacteriën geen kans krijgen en het de slechte geur effectief kan absorberen en neutraliseren. Vanuit duurzaamheidsperspectief is bamboe tevens gunstig. Het kappen van deze snelst groeiende plant ter wereld beïnvloedt de hergroei ervan niet. Andere materialen die verwerkt zijn in SmellWelll zijn: zouten en mineralen met hygroscopische eigenschappen, waardoor ze vocht uit de lucht kunnen absorberen. De componenten in de SmellWell zijn ingesloten in een niet-geweven zak. Deze zak fungeert als een membraan door alle componenten vast te houden, en tegelijkertijd vocht van de schoen of trainingsapparatuur op te kunnen nemen.

SmellWell leuke en gemakkelijke, toepassingen SmellWell gebruikt vrolijke prints en is gemakkelijk te gebruiken. Het kan worden gebruikt voor vrijwel alles wat moeilijk te wassen is in een wasmachine en/of na een tijdje nare luchtjes met zich meebrengt. SmellWell wordt gebruikt voor sportschoenen, maar bijvoorbeeld ook voor ski- en/of snowboardschoenen, scheenbeschermers, (sport)tassen, bokshandschoenen, bedrijfs-, vrijetijdsschoenen, maar werken evengoed in de auto, in kledingkasten of in de locker.

Vorige pagina

3w Media