U bent hier: Home Nieuws
Vandaag geopend van 09:30 - 18:00 uur

Nieuws

Ski- en Snowboard onderhoud

13-10-2021

Bij Thijssen Sport kun je ook terecht voor het onderhouden van je ski's en snowboards.

Kom naar de winkel met je ski's en snowboards en wij geven u ter plekke advies over wat u het beste kunt doen.

Naast het onderhoud verhuren wij ook ski's, skischoenen en stokken.
Kom naar de winkel en bekijk de mogelijkheden!

 

 

lees meer

Koningsdag gesloten

24-04-2021

Vanwege Koningsdag zijn wij komende dinsdag (27 April) gesloten.

Maandag 26 April zijn we nog wel gewoon, op afspraak, geopend en vanaf woensdag 28 April mogen jullie weer binnenlopen zonder afspraak.
Daarnaast hanteren we vanaf woensdag de 28e ook weer de normale openingstijden!!

lees meer

Gesloten wegens Pasen

03-04-2021

Aankomende maandag zijn wij gesloten vanwege Pasen!
Dinsdag 6 April zijn we weer gewoon geopend.

Wij wensen jullie een fijn paasweekend!

lees meer

Assortiment beschikbaar

29-01-2021

Momenteel zijn we bezig met het vullen van de website, zodat jullie kunnen zien welke artikelen we in de fysieke winkel hebben liggen. 
Onder het kopje 'Assortiment' vindt je de artikelen. 
Echter kun je ook nog via de externe webshop bestellen (zie kop "webshop")!

lees meer

Nieuwe maatregelen

15-12-2020

Zoals velen hebben gehoord moeten de niet-essentiële winkels dicht.
Hier vallen wij helaas ook onder.

Echter zitten wij niet stil en bieden wij jullie de optie aan om een bestelling te plaatsen.
Je kunt de bestelling telefonisch plaatsen (0493-693807 of 0681558306) of via de mail (info@thijssensport.nl).
Via het mobiele nummer is het ook mogelijk om te videobellen wat het bestellen uiteraard makkelijker maakt! Maak je geen zorgen over de bezorging. Wij zorgen dat jij de artikelen ontvangt!

Heb jij nog een DPD pakket staan? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat jij het pakketje gewoon kunt ontvangen.

lees meer

Aangepaste openingstijden vanwege Coronavirus

20-03-2020

Beste Klanten,

 

Wij hebben onze openingstijden licht aangepast.
Vanaf deze week zal de koopavond op vrijdag voorlopig komen te vervallen.

Tijdelijke openingstijden:

Maandag: 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag: 9.30 tot 18.00 uur
Woensdag: 9.30 tot 18.00 uur
Donderdag: 9.30 tot 18.00 uur
Vrijdag: 9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur

Heb je verder nog vragen of wil je een product uit de winkel bestellen (Bezorging alleen in Asten en Someren), 
bel ons ( Tel: 0493-693807) en wij helpen U verder!

Wij blijven voor U klaar staan en hopen jullie ook in de winkel te kunnen helpen.

 

Team Thijssen Sport

lees meer

Openingstijden Carnaval

22-02-2020

In verband met carnaval hanteren wij aangepaste openingstijden:

Maandag 24 februari (Gesloten)
Dinsdag 25 februari (Gesloten)

Vanaf woensdag hanteren we weer de vaste openingstijden.

lees meer

Koopzondag

22-11-2019

Zondag 24 November is het koopzondag in Someren. De Sint zal met zijn Pieten in Someren te vinden zijn.
Kom gezellig je Sint-aankopen doen in het centrum van Someren. Wij zijn geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur

lees meer

Smell Well

14-06-2019

SmellWell! Dé originele en revolutionaire oplossing voor nare geurtjes. Het Zweedse merk begon de ontwikkeling van SmellWell met een paar stinkende voetbalschoenen. Na het testen van alle beschikbare producten zonder iets te vinden wat echt werkte, besloot SmellWell om een eigen oplossing te ontwikkelen. SmellWell is leuk en gemakkelijk te gebruiken. Het verwijderd niet alleen geuren, maar elimineert ook echt de oorzaak van het probleem!​ ​Vocht wordt geabsorbeerd​ ​zodat bacteriën geen kans krijgen. Daarnaast laten de zakjes een frisse geur achter zodat u klaar bent voor een fijne start van uw dag en/of workout.

SmellWell Milieuvriendelijke componenten Een van de belangrijkste componenten van SmellWell is actieve koolstof. Een eeuwenoude techniek om op natuurlijke wijze water en lucht niet alleen te reinigen maar ook te filteren. SmellWell maakt gebruik van actieve koolstof gemaakt van bamboe, dat een zeer groot oppervlak heeft dat vocht absorbeert, zodat bacteriën geen kans krijgen en het de slechte geur effectief kan absorberen en neutraliseren. Vanuit duurzaamheidsperspectief is bamboe tevens gunstig. Het kappen van deze snelst groeiende plant ter wereld beïnvloedt de hergroei ervan niet. Andere materialen die verwerkt zijn in SmellWelll zijn: zouten en mineralen met hygroscopische eigenschappen, waardoor ze vocht uit de lucht kunnen absorberen. De componenten in de SmellWell zijn ingesloten in een niet-geweven zak. Deze zak fungeert als een membraan door alle componenten vast te houden, en tegelijkertijd vocht van de schoen of trainingsapparatuur op te kunnen nemen.

SmellWell leuke en gemakkelijke, toepassingen SmellWell gebruikt vrolijke prints en is gemakkelijk te gebruiken. Het kan worden gebruikt voor vrijwel alles wat moeilijk te wassen is in een wasmachine en/of na een tijdje nare luchtjes met zich meebrengt. SmellWell wordt gebruikt voor sportschoenen, maar bijvoorbeeld ook voor ski- en/of snowboardschoenen, scheenbeschermers, (sport)tassen, bokshandschoenen, bedrijfs-, vrijetijdsschoenen, maar werken evengoed in de auto, in kledingkasten of in de locker.

lees meer

WIJ ZIJN VERHUISD

15-11-2018

Jac en Doran Thijssen stoppen ermee en geven het stokje door aan Jamie van Bussel uit Asten. Per 1 december zal de sportzaak verhuizen van het Wilhelminaplein naar de Postelstraat 23, het voormalige pand van de Postelsjop.

Op 1 december stopt de huidige huurovereenkomst van het pand aan het Wilhelminaplein, waar voorheen boekhandel Van de Moosdijk was gevestigd. “Bovendien ben ik bijna 65 jaar. Het is een mooi moment om ermee op te houden”, vertelt Jac Thijssen. Bijna veertig jaar geleden, in april 1979, begon hij zijn sportzaak aan de Emmastraat 12 in het centrum van Asten. Na een jaar verhuisde de winkel naar de Burgemeester Wijnenstraat, naast de toenmalige Edah-supermarkt. Daar moest hij vijftien jaar geleden wijken voor de nieuwbouw van winkelcentrum Het Kompas. Thijssen: “Ik mocht tijdelijk naar de Ommelseweg. Tegelijkertijd had ik grond gekocht aan de Burgemeester Wijnenstraat met de bedoeling de winkel daar voort te zetten. Die grond moest eerst worden gesanneerd en dat zou eind 2006 klaar zijn. Het duurde echter tot 2016 voordat de grond schoon was. Na tien jaar Ommelseweg kon ik geen geschikt pand in het centrum van Asten vinden. In Someren vond ik wel een pand op een goede locatie; de voormalige boekhandel van Van de Moosdijk. Nu na vijf jaar loopt hier het huurcontract af.”
Per 1 december trekken Jac en zijn vrouw Doran zich volledig terug uit de zaak. Jamie van Bussel (22 jaar) werkt al zo’n zes jaar als parttimer in de winkel en neemt de zaak over. Thijssen: “Het is mooi dat de zaak zo wordt voortgezet. Ook de naam Thijssen Sport blijft behouden.” Jamie van Bussel is bezig met het afronden van zijn detailhandel-opleiding aan de Fontys Hogescholen. Het personeel gaat met de nieuwe eigenaar ook mee over naar het nieuwe pand. 

Vaste klanten
Thijssen Sport beschikt in de voormalige boekhandel nu over 400 vierkante meter winkelruimte. Dat is evenveel als straks in het nieuwe pand aan de Postelstraat. Thijssen: “Het pand daar is veel praktischer en overzichtelijker.” Het assortiment blijft ongewijzigd. Thijssen Sport richt zich onder meer op running-, voetbal-, fitness- en tennisartikelen en de wandel- en wintersport, indoorsport en sportswear. De klantenkring is breed, met ook vaste klanten uit de omliggende dorpen en zelfs uit Limburg. Daarnaast kunnen sportverenigingen er ook terecht voor teamwear en het bedrukken van sportkleding. Ook voor onderhoud aan ski’s en snowboards kunnen klanten terecht bij Thijssen Sport. Er is ook een webshop: thijssensport.jouwsportzaak.nl.

Artikel: 't Contact / Peelbelang
Foto: Frans Klaus

lees meer

SOME CHANGE!

16-01-2017

Sportieve bezoeker!

Allereerst wensen we je namens het hele team van Thijssen Sport je de beste wensen voor 2017!

Je hebt het misschien al opgemerkt, maar sinds 1 januari 2017 gaan we verder onder de naam
waarmee we in 1979 onze zaak begonnen zijn; Thijssen Sport.

Mag het voor ieder een gezond, liefdevol en sportief jaar zijn!

Tot ziens, bij Thijssen Sport!

lees meer

3w Media